Циркулярен /Иглен, Швейцарски/ душ

Циркулярен душ е устройство, даващо възможност за точков масаж на цялото тяло посредством система от малки отвори. При правилен подбор на температурата, с помощта на смесителя, устройството предизвиква релаксиращо и отпочиващо въздействие.

 

Циркулярния душ представлява не само класически хидромасаж, но е възможно внезапно динамично редуване на струята с топла и студена вода. Нейното въздействие на повърхността на тялото подобрява кръвообращението на повърхността на тялото, влияе на мускулатурата, има рефлекторно въздействие на централната нервна система, засилва метаболизма и способства за преустройването на на организма от катаболитно към анаболно състояние.

 

Циркулярният (швейцарски) душ е водна процедура, извършваща се с помощта на кръгла поставка,  която е оборудвана с тръби за водоснабдяване във вертикално и хоризонтално положение от всички страни. По тръбите има малки отвори за изтичане на водата. Тънки водни струи се подават под налягане и масажират добре тялото от всички страни. Процедурата продължава от 15 до 20 минути. Кръговият душ обикновено е с температура на  водата около 35°C. Интензивността на налягането на водата се променя, с цел да се отпусне тялото както и да се повиши мускулният тонус.  Процедурата облекчава напрежението и помага при целулит, тъй като стимулира разграждането на телесните мазнини. Кръговият душ намалява болката в ставите и стимулира сърдечно-съдовата система.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ