Солна стая

Солната стая е един от най-природните начини за подобряване на здравето, който въздейства върху дихателни, кожни заболявания и психически разстройства. Престой в солна стая се препоръчва при респираторни заболявания, синузит и др.

Жена и дете в солна стая в хотел Минерал Ягода

Препоръчителни схеми за престой в солна стая– Както и при други естествени въздействия, не очаквайте чудо след първото вдишване на сол. Разгледайте предлаганите препоръчителни схеми и изберете най-подходящата за вас:

Показания за посещаване на солни стаи:

Солните частици под 3 микрона проникват през кожата и лигавицата и ускоряват лимфооттока. Активира се метаболизмът, по-бързо се изхвърлят токсините и се засилва имунната система. Квантово-енергетичната солна стая може да се ползва и за детоксикация, защото спомага за изчистване на организма от натрупаните отрови. Солните стаи и инфрачервеното излъчване повишават защитните сили на организма. Облекчават симптомите при отказ от тютюнопушене.

Жена и дете в солна стая в хотел Минерал Ягода

Престоят в солни стаи в съчетание с инфрачервените лъчи се препоръчва при хронична умора и депресия. Отрицателните йони и дълговълновото инфрачервено облъчване въздействат върху нервната система, като намаляват стреса, лекуват главоболието, повишават енергията и цялостно подобряват състоянието на човека.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ