Инхалационна терапия

Терапевтично действие: Методът на лечение на дихателните пътища с инхалатор (небулайзер) е признат като много ефективен и безопасен. Инхалаторната терапия дава възможност за бързо въздействие върху зоната на възпаление посредством високи дози лекарство, което от своя страна повишава ефективността на проведеното лечение и понижава риска от странични въздействия върху другите органи. Според клинични данни възстановяването настъпва до 2 пъти по-бързо. При това можете да намалите употреба на обичайните таблетки и сиропи. Използването на инхалационна терапия ще помогне за по-бързото преодоляване на пристъпа на задух при хроничен бронхит, бронхиална астма и др., както и за предотвратяване на обострянето им. Ефектът на парната инхалация е основан на въздействието на горещата пара. При него дихателните пътища се овлажняват и се постига добър отхрачващ ефект. Имайки предвид, че частиците пара са достатъчно големи, те се отлагат основно в устната кухина.

Лечебно действие на инхалациите: С помощта на парната инхалация се подобрява локалното кръвоснабдяване на лигавиците на дихателните пътища, осъществява се ефективно подобряване на дренажните функции (изключително ефективно при наличие на назална обструкция) и редица други ефекти, които могат да бъдат обобщени по следния начин:

* Действие върху кожата – Методът води до разширяване на кожните пори, подобряване на локалното кръвоснабдяване на кожата, оказва детоксикиращ ефект и в резултат от това, подпомага поддържането на здрав и младежки вид на кожата;
*Действие върху цялото тяло – Парната инхалация, особено в комбинация с етерични масла, води до цялостна релаксация на ума и тялото, подобрява настроението, пречиства съзнанието, а затоплянето води до повишена продукция на бели кръвни клетки и съответно повишава имунната активност и защита на организма срещу патогени от околната среда.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ