Апаратен лимфен дренаж

Представлява масажна техника, която стимулира активната циркулация на лимфата в тялото, засилва обмяната на вещества и елиминирането на токсини от организма. Намалява отоците по цялото тяло, особено добре се повлияват ортостатичните периферни отоци. Смята се, че намалява възпаленията и повлиява позитивно на хронични възпалителни заболявания като артрит. Напълно здрави хора също могат да се подложат на лимфен дренаж. Процедурата намалява общото болково възприятие и подсилва имунната система, подобрява външния вид на кожата. Лимфата е една от най-важните течности в човешкото тяло, изпълнява много функции: метаболитни, защитни, имунни и други.

Лечебно действие и ползи за здравето – този метод на лечение води до редица ползи за здравето и външния вид:

Подобрява се и тургорът на кожата, която става по-еластична. При редовно провеждане на пресотерапия през годината с препоръчаната честота на повторение, усложненията на това заболяване намаляват значително, а общото усещане за комфорт и кондиция се подобряват.

Задължително е процедурата да се комбинира с адекватен дневен прием на вода (препоръчително 2 литра на ден), за да се балансират изведените обеми течност от тялото.

Препоръчителният брой посещения за лимфен дренаж е между 4-6 пъти, поне веднъж седмично. При комбинирането на процедурата с други терапии за отслабване се постига желан ефект в по-кратки срокове.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ