Ресторанти

Менюто на Класически ресторант „Минерал Ягода“ на Балнео и СПА хотелски комплекс „Минерал Ягода“ може да задоволи дори и най-взискателните ни клиенти. Залагаме на класически ястия, поднесени по интересен и различен начин, като се използват основно продукти на български производители. При приготвяне на храната залагаме на нейният здравословен вариант. Сред предложенията ни се отличава италианската пица, приготвена по автентична италианска рецепта и  продукти. Едно истинско бижу е богатата ни колекция от италиански и испански вина; вина от доказали се български изби, както и превъзходни бутикови предложения. Нашите сладки изкушения са разнообразни, изненадващи ,винаги прясно приготвени, с комплимент от майстор-готвачи.

На разположение на нашите гости е Панорамен бар „Скай“, разположен на панорамната тераса на комплекса и предлагащ  разнообразни безалкохолни и алкохолни напитки, прясно приготвени фрешове, безалкохолни и алкохолни коктейли, които да споделят с компания, или да се насладят на спокойствието и спиращата дъха панорамна природна гледка заобикаляща комплекса.

През летният сезон, посетителите на хотелския  комплекс „Минерал Ягода“, може да се възползват от предложенията на Снек бар“Релакс“-, разположен в непосредствена близост до минералните ни басейни – детски и плувен с олимпийски размери, където, освен разхлаждащи и освежаващи напитки.

  • Лоби бар
  • Битов кулинарен и ловен кът „Ловна Корона“ , предлага

 * Зидана пещ за печене на месо и хляб 

 * Барбекю 

 * Пещ-чеверме   

  • Организиране на сватбени и семейни тържества, Кръщенета, Рождени и именни дни, Годишнини
  • Организиране на фирмени тържества