Вътрешен минерален басейн

Работното му време е от 9:00 до 20:00 часа. Вътрешният басейн е с температура 36-39 ℃ и с размери 12 на 7 м. целогодишно
Цена Дневна карта СПА пакет за Външни посетители:
30 лв. без значение деня от седмицата

В цената на Дневната карта влиза: вътрешен минерален басейн, вътрешно джакузи с минерална вода, финландска сауна, парна баня, шоково ведро, релакс зона и паркинг.
– За гостите на хотела се предлага безплатно

Външен минерален басейн

Работното му време е от 9:00 до 18:00 часа. Външният басейн с температура 29-30 ℃ и с размери 25 на 16 м. Сезонен – Юни – Септември

Цена Дневна карта СПА пакет за Външни посетители:
понеделник – четвъртък – 20 лв., петък-неделя и официални празнични дни – 25 лв.

В цената на Дневната карта влиза: външен минерален басейн, детски басейн, външно джакузи с минерална вода, шезлонг, чадър, паркинг
– За гостите на хотела се предлага безплатно

Външен детски минерален басейн

Работното му време е от 9:00 до 18:00 часа. Външният детски басейн с температура 30-34 ℃. Сезонен – Юни – Септември

Разположен до големия басейн, детският такъв предлага забавление за най-малките. За игривите палавници сме предвидили и съоръжения в непосредствена близост до него – водна пързалка, както и открит детски кът с люлка и пързалка.
Деца под 16 години се допускат задължително с придружител.
– За гостите на хотела се предлага безплатно

Външно джакузи с поморийска луга

Едно от най-атрактивните съоръжения в комплекса е външното джакузи с луга. работното му време е от 9:00 до 18:00 часа.  А през летния сезон може да се възползвате от благотворното въздействие на черноморската луга. Зимата функционира като външно джакузи със студен сектор и е идеалното съоръжение за любителите на екстремните температури. Температура на  водата в топлата секция на джакузито е 38 ℃ през лятото и 40 градуса през Зимния период.
* Цена на луга сектора – 10 лв. през летния сезон /т.е. лугата се предлага само през лятото/

Цената през зимата на външното джакузи е :

* от 1-3 човек– 50 лв. за деня

**** за 4ма едновременно – 60 лв.

***** за 5 ма едновременно – 70 лв.

****** за 6 ма едновременно – 80 лв.

Вътрешно джакузи с хирдромасажни дюзи

Джакузито е вид хидромасажна вана.

– За гостите на хотела се предлага безплатно
– През Зимния период, влиза в цената на дневната СПА карта
– При желание за ползване на вътрешното джакузи самостоятелно – Цената е 15 лв.

Информация за хидромасажа

Душ ШАРКО

ДУШ ШАРКО има за цел да увеличава притока на кръв към всички органи и системи. Контрастът в температурата на водата тонизира и има възстановяващ ефект. В зависимост от температурата на водата, ударната струя повишава или намалява тонуса на набраздените (скелетните) мускули и кръвоносните съдове, възбужда или инхибира процесите, протичащи в централната нервна  и ендокринна система, и повишава или понижава кръвното налягане. Душът способства за изхвърляне на токсичните вещества, оказва общоукрепващо и седативно въздействие, притежава тонизиращ ефект.

Процедурата използва два водни потока с високо налягане, като ги насочва срещу съответната част на тялото.
Душът Шарко действа като силен тоник на кожата и съединителната тъкан, намалява целулита, подобрява връщането на лимфата, стимулира метаболизма и укрепва сърдечно-съдовата система.

Цена 30 лв. – 20мин

Информация за душ "ШАРКО"

Циркулярен /иглен душ/швейцарски душ/

Циркулярен душ е устройство, даващо възможност за точков масаж на цялото тяло посредством система от малки отвори , състои от два серийно включени контура. При правилен подбор на температурата, с помощта на смесителя , устройството предизвиква релаксиращо и отпочиващо въздействие.

Лечебното въздействие: Циркулярния душ представлява не само класически хидромасаж, но е възможно внезапно динамично редуване на струята с топла и студена вода, и нейното въздействие на повърхността на тялото, подобрява кръвообращението на повърхността на тялото, влияе на мускулатурата, има рефлекторно въздействие на централната нервна система, засилва метаболизма и способства за преустройването на организма от катаболично към анаболично  състояние.

Циркулярният (швейцарски) душ е водна процедура с помощта на кръгла поставка  която е оборудвана с тръби за водоснабдяване във вертикално и хоризонтално положение от всички страни. По тръбите има малки отвори за изтичане на водата . Тънки водни струи се подават под налягане и масажират добре тялото от всички страни. Процедурата продължава от 15 до 20 минути. Кръговият душ обикновено е  с температура на  водата, около  35 ° C. Интензивността на налягането на водата се променя, с цел да се отпусне тялото както и да се повиши мускулният тонус . Процедурата , облекчава напрежението, помага при целулит, тъй като стимулира разграждането на телесните мазнини. Кръговият душ намалява болката в ставите, стимулира сърдечно-съдовата система.

Цена 25 лв. – 20мин.

Лечебни и релаксиращи вани

Подводен струев масаж и хидромасажна вана: съчетават минералния състав и температурата на водата , с въздействието на водната струя, което води до подобряване на периферното кръвообращение и микроциркулацията в тъканите. Това позволява безболезнен, но същевременно дълбок масаж с водната струя, което я прави много ефективна, като релаксираща ,общо укрепваща и възстановителна процедура.

Перлена вана /озонова, кислородна вана/ 20 мин. – 25 лв.

Седяща вана с минерална вода 20 мин. – 15 лв.

Въздушно вихрова вана – седяща 20 мин. – 25 лв.

Вана с минерална вода 20 мин. – 15 лв.

Вана с минерална вода – с билки, соли или етерични масла по избор 20 мин. – 20 лв.

Хидромасажна вана със соли или етерични масла по избор 20 мин. – 25,00 лв

Подводно-струев масаж/ Тангентор 20 мин. – 30 лв.

Лечебно действие