Микродермабразио

Микродермабразиото е неинвазивна козметична процедура. Специалистът напръсква или втрива фини кристали върху кожата с пръчка, която внимателно ексфолира повърхността, премахвайки горния слой. Целта е кожата да изглежда по-млада. Процедурата не трябва да бъде болезнена. Преди да види намалени признаци на стареене, може да изисква между 5 и 16 лечения от специалист по грижа за кожата. Хората могат да се лекуват седмично, на всеки 2 седмици или ежемесечно, в зависимост от техния тип кожа и причината за лечението. Повечето хора избират микродермабразио за подмладяване на лицето и шията, но специалист може да извърши процедурата върху всяка област на кожата. Резултатите не са постоянни.

Микродермабразио - козметична процедура в хотел Минерал Ягода

Целта на микродермабразиото е да направи тена на човека по-гладък, по-ярък и по-равномерен на цвят. Хората често изискват микродермабразио заради:

Дерматолозите също могат да използват микродермабразио, за да подобрят резултатите от продукти против стареене или избелване на кожата. Процедурата може да помогне на тези продукти да проникнат в кожата.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ