Скенер за диагностика на скалп, коса или тяло

Биорезонансната диагностика е много полезна диагностична процедура и се основава на експресна оценка на състоянието на човешкия организъм, която се основава на регистриране на промени в човешките органи и хистологични структури, както и осигуряване на прогноза за етапите на лечение и възможни усложнения. Процедурата е напълно безопасна и неинвазивна и ще ни позволи да определим вашата терапия по-точно. Това устройство сканира всеки орган или тъкан на клетъчно ниво. Методът се основава на анализ на електромагнитните вълни на мозъчните стволове, които съдържат пълната информация за целия организъм.

Жена чете резултати след диагностика на скалп или тяло

Компютърният нелинеен анализ (NLS) като динамичен неинвазивен информативен метод се използва все по-широко за изследване на здравословното състояние, засегнато от патологии от различен произход. NLS методът позволява да се оцени състоянието на биоенергията на всеки орган поотделно. Резултатите могат да бъдат получени под формата на визуални изображения с топографията на засегнатата област, както и графични характеристики, които ни позволяват да видим бедствие върху телесната тъкан. Това показва повишената точност на потенциално нараняване (възпаление или дегенеративна тъкан) и помага да се идентифицира възможно заболяване.

Потребителите могат да видят състоянието на своите органи, както и да се предвиди тенденция на здравето в бъдещите 3 до 5 години. Може да анализира хранителни продукти, продукти за здравето. Има функция за възстановяване на енергийния спектър до ранните стадии на заболяването. Може да се ​​направят тестови данни за ефикасността на ежедневната храна или здравословната храна.

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ