Удобства

Заведения

Менюто на класическия ресторант на балнео и СПА хотелски комплекс “Минерал Ягода” може да задоволи дори и най-взискателните ни клиенти. Залагаме на класически ястия, поднесени по интересен и различен начин, като използваме основно продукти на български производители. При приготвяне на храната залагаме на нейния здравословен вариант. Едно истинско бижу е богатата ни колекция от италиански и испански вина; вина от доказали се български изби, както и превъзходни бутикови предложения. Нашите сладки изкушения са разнообразни, изненадващи ,винаги прясно приготвени, с комплимент от майстор-готвачи.

През летния сезон посетителите на хотелски комплекс “Минерал Ягода” може да се възползват от предложенията на снек бар “Релакс”, разположен в непосредствена близост до минералните басейни (детски и плувен с олимпийски размери). Освен разхлаждащи и освежаващи напитки, предлагаме богат избор от прясно приготвени снаксове, десерти и храна.

  • Битов кулинарен и ловен кът “Ловна Корона” предлага:
    • Зидана пещ за печене на месо и хляб
    • Барбекю
    • Пещ-чеверме
  • Организиране на сватбени и семейни тържества, кръщенета, годишнини, рождени и имени дни
  • Организиране на фирмени тържества

Басейни

Басейнът е с размери 25х16 м.
Работи от юни до септември.
Работното му време е от 9:00 до 18:00 часа.
Температурата на водата е 27-29°C.

За гостите на хотела се предлага безплатно.

Цена Дневна карта СПА пакет за външни посетители: 25 лв., без значение деня от седмицата.

В цената на Дневната карта влиза ползване на външен минерален басейн, детски басейн, външно джакузи с минерална вода, шезлонг, чадър, паркинг.

Работи от юни до септември.
Работното му време е от 9:00 до 18:00 часа.
Температурата на водата е 30-34°C.

За гостите на хотела се предлага безплатно

Разположен до големия басейн, детският такъв предлага забавление за най-малките. За игривите палавници сме предвидили и съоръжения в непосредствена близост до басейна – водна пързалка, както и открит детски кът с люлка и пързалка.

Деца под 16 години се допускат задължително с придружител.

Басейнът е с размери 12х7 м.
Работи целогодишно.
Работното му време е от 9:00 до 20:00 часа.
Температурата на водата е 35-36°C.

За гостите на хотела се предлага безплатно

Цена Дневна карта СПА пакет за външни посетители – 30 лв. (без значение деня от седмицата). В цената на Дневната карта влиза ползване на вътрешен минерален басейн, вътрешно джакузи с минерална вода, финландска сауна, парна баня, шоково ведро, релакс зона и паркинг.

Спорт и развлечения

Разполагаме с мултифункционално игрище, на което може да се играе тенис на корт, футбол на малки врати и волейбол. За други физически активности предлагаме фитнес, външен плувен басейн с олимпийски размери, дърпане на въже и раздвижване в нашата градина. За малките ни посетители предлагаме детски басейн, детска площадка с люлки и детски батут.

За вашето развлечение може да предложим посещение на нашия зоокът, етнографски кът, организиране на ловни и риболовни излети, сафари, туристически преходи и организиране на развлекателни и хоби дейности.

Услуги

parking Car
Безплатен
паркинг
Безжичен
Интернет
laundry
Химическо
почистване
Waiter
Room
service
Детска
стая
24/7
рецепция
Автомобили
под наем

-5% ОТСТЪПКА

за резервации направени през сайта

за минимум 2 нощувки

ПАКЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

ПРОМОЦИИ