СОЛНА СТАЯ

Солна стая

СОЛНАТА СТАЯ Е ЕДИН ПРИРОДЕН НАЧИН ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО.  ИЗПАРЕНИЯТА СЪЗДАДЕНИ ОТ ХАЛОГЕНЕРАТОР ВЪЗДЕЙСТВАТ ВЪРХУ ДИХАТЕЛНИТЕ ПЪТИЩА, ПОВЛИЯВАТ ДОБРЕ КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЕ И ПСИХИЧЕСКИ РАЗСТРОЙСТВА.

НАШАТА СОЛНА СТАЯ ФУНКЦИОНИРА ПОСРЕДСТВОМ ПОСЛЕДНО ПОКОЛЕНИЕ ХАЛОГЕНЕРАТОР. ТОЙ ВПРЪСКВА В СТАЯТА СУХИ ФИНИ ЧАСТИЦИ С РАЗМЕРИ ОТ 1 ДО 3 МИКРОНА.

ИЗПОЛЗВАНАТА СОЛ Е МЕДИЦИНСКА С ДОКАЗАНИ АНТИСЕПТИЧНИ И АНТИБАКТЕРИАЛНИ СВОЙСТВА. ВДИШВАНЕТО Ѝ И ИЗЛАГАНЕТО НА ТЯЛОТА НА НЕЯ ПОДОБРЯВАТ ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОРГАНИЗМА И ПОДПОМАГАТ ФУНКЦИЯТА НА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА, КАТО СПОМАГА ЗА АБСОРБИРАНЕТО НА СЕКРЕТИТЕ ОТ НОСА И СИНУСИТЕ.

ПРЕСТОЯТ В СОЛНАТА СТАЯ Е ЕКВИВАЛЕНТЕН НА РАЗХОДКА В ГОРАТА ИЛИ ПОКРАЙ МОРСКИЯ БРЯГ. МИКРОКЛИМАТЪТ НАПОДОБЯВА ТОЗИ НА СОЛНИТЕ ПЕЩЕРИ.

състава на изпаренията от халогенератора съдържат микроелементи, 80 % от които се съдържат в кръвната плазма на човешкото тяло. 

парната баня е помещение, което се затопля с помощта на пара. използва се както за релаксация, така и за облекчаване на някои медицински състояния. чудесен начин да детоксикирате тялото си или да я добавите към разкрасителните си процедури.  след престой в парната баня, различните козметични средства проникват по-добре в кожата и ефекта е по-силен.

СЪОРЪЖЕНИЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА И ОТ ВЪНШНИ ГОСТИ.

КОНТАКТИ

  • с.Ягода, ул. Баненска 13
  • marketing@spahotelmineralyagoda.com
  • +359 42 95 95 95
  • +359 42 95 95 96