Заведения

Основен ресторант "Минерал Ягода"

менюто на основният ресторант на хотелски комплекс „минерал ягода“ може да задоволи и най-взискателните клиенти. заложили сме на класически ястия поднесени по интересен начин, като се използват основно продукти на български производители. при приготвянето на храната залагаме на нейният здравословен ваирант.

сред предложнеията ни се отличават италианската пица, приготвена по автентична италианска рецепта и с италиански продукти. едно истинско бижу е богатата ни колекция от италиански и испански вина, вина от доказали се български изби, както и превъзходни бутикови предложения. нашите сладки изкушения са разнообразни, изненадващи и винаги прясно приготвени с комплимент от майстор готвачи. 

Лоби бар

разположен в непосредствена близост до рецепция, лоби барът предлага топли и студени освежаващи напитки, както за гостите на хотела, така и за тези на релакс центъра.

Панорамен бар

на разположение на нашите гости е и кафе-бар, част от панорамната тераса на комплекса и предлагащ ранообразни безалкохолни и алкохолни напитки, прясно приготвени фрешове, безалкохолни и алкохолни коктейли, които да споделите с компания. спиращата дъха панорамна природна гледа без съмнение ще ви вдъхнови.

Летен бар "Релакс"

през летния сезон посетителите на комплекс „минерал ягода“ може да се възползват от предложенията на снек-бар „релакс“ , разположен в непосредствена близост до външните ни басейни – детски и плувен с олимпийски размери, където освен разхлаждащи и освежаващи напитки, предлагаме богат избор от прясно приготвени снаксове, десерти и храна.

контакти

  • с.Ягода, ул. Баненска 13
  • marketing@spahotelmineralyagoda.com
  • +359 42 95 95 95
  • +359 42 95 95 96